25 de gener 2010

Bay Area

Doncs ja fa més d'una setmana que vaig tornar de passar cinc dies a Berkeley. Hi vaig anar per qüestions de feina, un workshop sobre formació estel·lar. El workshop va ser molt interessant i m'ha servit per posar-me al dia de força coses que feia temps que no tocava. A més, segurament em valdrà per coses que vull fer en un futur proper.

De turisme, en vaig poder fer bon poc. Al final, no em vaig prendre cap dia extra, que ara, vist amb perspectiva, m'haurien anat molt bé. Sembla que només es coneix gent nova quan no tinc més temps.

Amb l'horari apretat de xerrades, sopar i quedar per fer una cervesa amb un o l'altre, només vaig poder acostar-me a San Francisco diumenge per la tarda. I amb presses.


Tanmateix, vaig poder recórrer alguns dels carrers que ja havia vist en les meves visites anteriors, amb rètols una mica estrafolaris

pujar a Telegraph Hill fins la base de la Coit Tower.

I gaudir de la barreja de calma i buidor,

que també et pot arribar a foradar l'ànima, del downtown d'un diumenge fred de gener.


La resta dels dies els vaig passar a Berkeley, per la zona del campus de la Universitat de California, on encara recordava el fugisser passeig que hi vaig fer fa prop de 6 anys, i que tan bé em va venir per trobar els llocs on havia d'anar.


Una de les coses més curioses de la meva estada és la quantitat de xinès que he pogut sentir pels carrers. Serà que ara tinc els detectors activats pels asiàtics i per la llengua. Ah, i sopar menjar asiàtic cada nit. Serà per la companyia.

Ah, l'entrada i sortida de la fortalesa, més o menys igual que altres cops. Per sort.

2 comentaris:

agarsan69 ha dit...

Ep, viatger!

Molt maques les fotos de SF!!

M'ha quedat el dubte de quin és el cartell estrany a la 3a foto, si "Psychic Readings, Palm and Tarot Cards" o el fet q el carrer es digui Jack Kerouac!! ;)

Toni

Unknown ha dit...

Gràcies. Llàstima que només vaig tenir una tarda.

Doncs, vaig començar pel rètol i llavors vaig veure el nom del carrer (era en zona "beat", amb llibreria inclosa, on fa anyets, ja hi vaig comprar 'The Subterraneans') i la combinació em va semblar magnífica.