01 de març 2010

Canvi de piles

Arriba un dia que, després de molt anar amunt i avall, l'agulla s'atura, es fa el silenci i tot s'ha acabat. Bé, no del tot, podem canviar la pila del rellotge. Això és el que em va passar la setmana passada, se'm va aturar el rellotge, i fins avui no he pogut anar a buscar un rellotger per canviar-li la pila.

Res de l'altre món, però m'he quedat meravellat de l'habilitat del rellotger, qui amb unes pinces ha obert el rellotge, ha tret una protecció de plàstic, ha agafat la petita pila i ha comprovat que no donava voltatge; amb les mateixes pinces, ha agafat el cartró amb la pila nova, l'ha treta de dins del plàstic protector, ha posat la pila dins del rellotge, la protecció de plàstic i la coberta exterior a sobre. El rellotge en marxa, posada en dia i hora, i NT 100 per tot. Ràpid i eficient.

4 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Aquest NT 100, que els podries traduir a Euros? , sols és per fer una comparació, ja que també canvio piles i seria curiós saber com estan les coses... gràcies

Unknown ha dit...

Doncs, uns 2.3 euros o una cosa així. Tampoc no tinc gaire idea de llocs especialment barats.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Dons ha sigut un referent molt interessant, sols ens desviem uns cèntims d´euro. Potser l´idea que em faig és què tenim el mateix nivell de vida o de preus, o no?

Unknown ha dit...

En general, els preus són una mica més baixos. En alguns casos força més baixos, però hi ha certs productes amb preus similars o superiors.