04 de desembre 2008

Tardor

Ja m'havien dit que la tardor a Taipei era molt agradable. Ara que s'està acostant l'hivern, si més no l'astronòmic, ho he pogut comprovar. Això no vol dir que no hi hagi hagut dies grisos, plujosos o ennuvolats i no gaire agradables, o tenir sobtadament temperatures bastant més baixes, però ja portem potser una setmana amb uns dies amb uns cels clars, ben blaus i un solet ben maco. Certament, feia més fresca al final de la setmana passada, però aquesta s'està a la glòria. Uns dies de tardor, tot i estar ja al mes de desembre.

I és que a mi, aquests matins en els que camino cap a la feina i puc contemplar uns cels tan nets i com la llum s'escola per entre el verd dels arbres m'agrada molt. A més, avui es podia notar l'olor de la gespa acabada de tallar davant del meu edifici de la feina.

Cap novetat, em recorda aquells dies molt i molt freds a Columbus, potser amb tot cobert d'una capa blanca de neu, amb el riu congelat, però amb un solet que, si més no, t'escalfava el cor. Petites alegries diàries.

I aquesta tarda, cap a Hsinchu, al workshop d'ALMA-JT, amb la presentació mig acabada. Anuncien que farà més fred demà i durant el cap de setmana. Ja ho veurem.