19 de setembre 2008

L'hora del te

Un dels costums a l'IAA és l'hora del té cap a les 3 de la tarda. És un moment en el que es reuneix la major part de la gent que està per allà, si no és que estan massa ocupats. Hi ha cafè o te per a tots, amb pastes, pastissets o peces de fruita. En alguns dies assenyalats, ja sigui perquè algú celebra alguna cosa, com el naixement d'un fill, per donar la benvinguda a algú o per dir adéu a algú que marxa, la quantitat de menjar pot ser bastant més gran i variada, i la qualitat millor. Com que jo estic en un altre campus, jo em perdo la majoria si no és que he hagut d'anar per alguna xerrada o per raons de tràmits.

Avui dèiem adéu a Simon, un postdoc australià que s'ha estat aquí més d'un any i mig. Un noi amb qui he fet molta amistat, amb ell i amb la seva parella, Lisa, no només per ser un dels "occidentals" del lloc. Així que hi ha hagut la tradicional entrega de records, missatges de bona sort i tot això.

Entre tanta gent com hi ha, és sorprenent la quantitat de persones amb qui he fet amistat que està marxant. És el destí del postdoc. Per casualitats de la vida, en Simon se'n va a fer el següent postdoc a Barcelona.

Però encara ens queda el KTV d'aquesta nit.