13 de setembre 2008

Sinlaku

Ja el tenim a sobre. El tifó Sinlaku ha tocat terra o deu estar a punt de fer-ho. És bastant gran i s'ha passat uns quants dies acostant-se, perquè va avançant molt lentament. Segons les prediccions, demà serà el dia gros, per dir-ho d'alguna manera.


Això sí, he assistit a uns canvis de temps molt curiosos. Tan aviat plovia a bots i barrals durant 3 minuts, per deixar de fer-ho, llavors una pluja fineta durant una estona, una altra dutxa, qualsevol cosa. O com per exemple ahir a la tarda, uns espectacles als núvols impressionants: canvis de color de vermell a porpra, després blau, per acabar en gris, en pocs minuts; cortines d'aigua que no et deixen veure res més enllà de 10 metres i, pocs segons després, una visibilitat gairebé total.

La xerrada que havia de donar avui ha estat posposada a la setmana que ve. Hi ha una alerta de tifó i han cancel·lat tot el que volien fer. Així que, després de comprar una mica més de menjar aquest migdia, em passaré el cap de setmana tancat a casa. Avui s'ha passat tot el dia plovent i, tot i que encara no fa gaire vent, no fa gràcia passejar amb aquest temps.

A més, la veritat és que tinc feina de sobres per mantenir-me ocupat més d'un dia.