17 de novembre 2008

Activitats d'estudiants

Ja feia unes setmanes que els veia a la petita esplanada davant del meu edifici a la feina, grups de nois i noies fent estiraments i practicant coreografies diverses, o sentia des del meu despatx els seus crits i les seves rialles, però no tenia clar què hi feien. Potser eren simplement classes d'expressió corporal per estudiants, o potser de ball, perquè també hi havia música de vegades. O potser hi assajaven alguna funció teatral. Total, el temps és bo en general i hi tenen prou lloc per posar-hi un munt de gent.

Avui, però ja ho he vist clar, pel grup ben nombrós al peu de l'edifici de recerca i també, a un centenar de metres més enllà, davant de la mena d'auditori o gimnàs que hi ha a mitja alçada del passeig central del campus. Els crits, les coreografies, noies pujant a esquenes d'altres i saltant fent tombarelles esperant que algú les agafi en l'aire, els pom-poms: estan preparant una actuació de cheerleaders. Segurament sigui una competició d'aquestes que s'estan posant de moda.

No em sorprèn gens, per la influència americana en tantes coses i perquè ja en vaig veure un exemple fa uns mesos en una representació d'activitats que van fer al campus central de Shida. Això, malgrat que els pesi a alguns, també és multiculturalitat, oi?.