11 d’abril 2009

Danshui

Avui hem tingut un altre dissabte fantàstic, com el de la setmana passada. Sembla que algú hagi fet tot el possible per a què tinguéssim un temps perfecte. En arribar a Danshui abans de les quatre, el Sol picava i feia calor, però sent el mes d'abril encara es pot aguantar.

Així que hem anat caminant al llarg del mercat que segueix el riu en direcció a la seva desembocadura. Com era d'esperar, estava ple de gent. Amb totes les botigues, coses que hi venen, gent que actua pel carrer, era veritablement la definició de la barreja de colors, sons i olors.



I d'oferta. Des de pandes, que es troben aquests dies per tot arreu a Taipei,

fins a la importació de maquinària estrangera (dedicat als estudiants de rus).


Hem anat caminant fins arribar a una escullera on hem estat una bona estona gaudint del Solet, de la brisa i de les petites onades d'aquesta barreja de riu i d'oceà.


Esperant la posta de Sol.


Després, sopar excel·lent, postres i una caminada de tornada al llarg del carril bici que segueix tota la vora del riu fins a la següent parada del MRT. Un veritable gaudi dels sentits, caminar en la penombra, amb les olors, els sorolls i les millors sensacions de la nit al teu voltant. Dissabte de passió, oi?

Un dia veritablement meravellós.

1 comentari:

pep. ha dit...

m'alegro molt Oscar, i encara que no ho sembli, arriba fins a aquí.... :-)