24 d’abril 2009

Xerrada a NTHU

Avui és un dia maratonià. M'he passat la matinada, fins les 5, fent unes observacions que no eren les que planejava fer —un petit desastre, per culpa de no comprovar una cosa bàsica, però que un cop decidides les dates ja no tenia cap altra solució—; dorm quatre horetes i amunt per agafar l'autobús que em portarà fins a Hsinchu, a la universitat de Tsing Hua per donar una xerrada a migdia. Després, torna a Taipei, perquè torno a tenir observacions aquesta nit. Demà crec que dormiré fins que no en pugui més.

Però tampoc no em queixo. La xerrada no ha anat malament, tot i que n'he fet de millors. He tingut un cafè molt agradable després de la xerrada amb alguns dels assistents, ha tornat a fer un dia molt maco, i he pogut veure una mica de natura fora de les ciutats. Impressionants, les flors blanques en alguns dels arbres dels boscos que he vist des de l'autobús, que de lluny semblaven alternar-se entre el verd fosc i un verd més cap a blanquinós; que semblava que haguessin enfarinat els turons. Sort d'això, perquè la majoria de les construccions que es poden veure pel camí no són gaire maques. I quin munt de blocs d'edificis nous que he vist!.

El millor és, que entre una cosa i una altra, ja gairebé m'he tret de sobre totes les obligacions urgents que tenia. Ara podré tornar una mica a la normalitat.