28 d’abril 2009

Un any

Malgrat el que pugui semblar, avui mateix fa un any que vaig aterrar a Taiwan, una tarda ennuvolada i humida del mes d'abril, després d'un llarg viatge des d'Europa; amb certes imatges de com podria ser això, però, en realitat, amb tot un món per descobrir. Quint munt de canvis i quantes coses noves que he experimentat en un any; la gran majoria positives. He conegut un bon grapat de gent nova, amb alguns he establert un cert grau d'amistat; amb altres no, és clar; alguns ja han deixat l'illa, però d'altres hi han arribat; unes poquetes persones m'han arribat més a prop, alguna moltíssim més. Camins nous.

En aquest moment, ja estic contemplant el segon any. Amb molta feina per acabar, i més per començar. Amb dubtes, certeses, sabent el que s'acosta, preparant-me. Il·lusionat i no gaire enyorat de la terra que he deixat —però això no vol dir que no els trobi a faltar tot sovint—, i plantejant-me si he de mirar encara més endavant. Potser és massa aviat.

Un any està format per moltes escenes, per petits detalls, amb grans idees, moments tristos, instants emocionants, records inoblidables. No ho abastaré en unes poques línies. Per tant, seguir endavant. To be continued...

2 comentaris:

agarsan69 ha dit...

Ep!

Doncs suposo que t'hauré de felicitat, no? ;)

Endavant les atxes!

pep. ha dit...

ostres!!! que rapit ha passat el temps...