27 d’abril 2009

Relax

Aquesta matinada he acabat les tres nits d'observacions que tenia per aquest cap de setmana. Al final, he pogut fer més del que em vaig pensar en un moment de gairebé desesperació la primera nit. A veure si quan miri les dades hi ha alguna cosa interessant.

Ara mateix, però, he de tornar als horaris normals. Avui he dormit poquet un altre cop perquè volia anar a una xerrada que es feia a migdia. Així que arrossegaré una mica de son un dia més. Però aquesta matinada quan tornava cap a casa he vist que la paraula del dia és relax, malgrat que hagi de fer feina, naturalment.

Per què?, bé, a l'igual que divendres al matí, quan tornava cap a casa, vora les cinc del matí, el cel començava a clarejar. Era aquella hora de tranquil·litat i penombra just abans que hi hagi massa lluny. I ja hi havia gent pel campus fent exercicis. Els millors, tres jubilats que acompanyats amb música d'una mena de cant (budista? religiós?), molt tranquil i que en aquella situació agafava un protagonisme fascinant, estaven fent el que semblava més aviat gimnàstica. Bé, això divendres, perquè aquest matí estaven comentant la jugada abans de començar. Ben relaxats.