26 d’octubre 2008

Notícies

Una de les coses que no he aconseguit fer del tot fins ara, és seguir les notícies locals amb una certa regularitat. És veritat que l'idioma és una barrera, però hi ha com a mínim un parell de diaris en anglès a la venda (i els seus respectius llocs web). El fet és que com tendeixo a seguir les notícies per internet, doncs no he canviat gaire de costums.

Això pot estar bé, a base de planes web, podcasts i coses d'aquestes pots estar en contacte amb notícies de casa o d'altres llocs del món (és el que té seguir alguna cosa de la BBC), però corres el risc de no arribar a saber què estar passant a pocs metres d'on vius. Per raons òbvies, ja sé on anar a buscar informacions sobre alertes de tifons, apart que sempre hi ha algú que t'ho acaba dient. Però de la resta, no me n'arriba massa informació.

Tampoc no cal capficar-se gaire. Crec que és només una qüestió de temps. Al principi d'arribar a un lloc tan llunyà, no saps gaire de la situació política o social, i la majoria de noms de persones i de llocs no et diuen res de res. És potser quan ja portes un temps al país que comences a distingir les fonts, on passen les coses, com reacciona la gent. Una cosa semblant em va passar a Columbus. Així que suposo que tard o d'hora aniré submergint-me més i més en el que passa per aquesta illa i el seu voltant. És una part més del procés.