18 de juliol 2008

Kalmaegi

Ahir al matí van apujar de categoria la tormenta tropical a la tifó de categoria 1. Segons les previsions havia de tocar Taipei a mitjanit. Però ja m'imaginava que la cosa havia canviat perquè a quarts d'onze de la nit ni plovia ni feia gairebé vent. Avui he vist per internet, a l'agència japonesa que tan bon punt va tocar la costa, va canviar la direcció Nord-Sud que portava per anarse'n cap a l'Oest i just abans d'arribar a la costa occidental de l'illa va tornar a tirar cap al Nord i ens va dir adéu.

El resultat aquest matí és que ha plogut des de vés a saber quina hora —quan m'he despertat a les 7 ja plovia— sense aturar-se fins les 3 o les 4 de la tarda. Me n'esperava més, perquè aquesta pluja continuada ja la vaig viure a Columbus amb una de les restes d'un dels huracans que va fuetejar el Sud, però tampoc no me'n queixo. Ara el cel està encara ennuvolat, però puc veure com clareja cap a l'Est, per darrera de les muntanyes.

I fins aquí la informació del temps.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Ahora que mi prima se ha ido de TV3 a TVE para sustituir a Maldonado, te veo suelto para ocupar su puesto.

Unknown ha dit...

Hombre si pagan bien, no hay problema... de inventarme lo que haga falta, porque lo que es saber, poco o nada.

Jordi ha dit...

Tomás! Ai! no havia vist aquesta entrada. Vaig veure la notícia a Al Jazeera. Tampoc vacilis als temporals que com et passin per sobre...A lo gran! Maelstrom!
Per cert, a la Mònica del t(i)emp(o)s ja se l'estan pelant a les espanyes, que si una dona, que si Jasp, que si Montesdeoca...en fi.