01 de juliol 2008

NTNU

Ahir us parlava de Taida, avui de Shida. Shida és la forma col·loquial d'anomenar NTNU, la Universitat Normal Nacional de Taiwan (Kuoli Taiwan Xifan Taxue). És una universitat bastant més petita que Taida, però estan molt orgullosos de la qualitat d'algun dels seus departament, com el de cultura xinesa. La meva oficina està dins del petit campus que tenen a la zona de Gongguan, que és el campus de Ciències. El campus principal es troba a uns 2 km cap al NO de nosaltres. No molt lluny, però hi ha una bona estona caminant.


Aquest campus és petitó, sobretot comparat amb el de Taida. Però és molt tranquil, per això mateix. Té una zona amb pistes d'esport, després una avinguda amb una sèrie de facultats, al final de la qual està el meu edifici

i una sèrie de dormitoris per estudiants. Tot molt a prop. Just darrera, una autopista elevada i el riu.

No hi ha gaire ornamentació vegetal, però hi ha un jardinet just davant del meu edifici, on estic dinant darrerament si està núvol, i una mica més enllà una petita zona humida on se senten granotes a la nit.



Llàstima que entre els campus de Shida Branch, com ho anomenen, i Taida hi hagi un petit infern de soroll, cotxes, motos i ciment.