16 de maig 2008

Maquinetes

Una de les coses que sempre he hagut de fer en anar a un lloc nou, ja fos a Columbus, a Madrid o aquí, ha esta haver de configurar-me l'ordinador que acabaré fent servir la major part del temps. Manies, segurament, però trobo que un ha de tenir les coses al seu gust per poder fer la feina còmodament. Ja hi ha prou distraccions al món, com per anar trobant-te amb coses que no van, que funcionen d'una manera a la que no estàs acostumat o que sembla que t'estan fent la punyeta. A més, fent el que estic fent, hi ha tota una sèrie de programes que inevitablement t'has d'instal·lar i que no vénen en les distribucions habituals. Però també va bé per estar al dia de com van les coses.

El divertit, o tot el contrari segons com es miri, és que és una cosa que no s'acaba fent en pocs dies. Més aviat la vas fent a mesura que et trobes que et falta aquell programa per dibuixar mapes o aquella combinació de tecles tan còmoda per fer no sé què o configurar-te el teclat per poder escriure els accents, ces trencades, enyes, etc. Per això, va bé tenir un portàtil, per poder anar fent en cas de descarrilament general.

Ja porto gairebé tres setmanes aquí i encara avui he hagut d'anar afegint cosetes. Per ara tot va funcionant. Ara serà qüestió de fer servir les eines, oi?

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Però és un teclat d'aquells raros de japos? Aqui a la feina hi ha un i de vegades ens divertim escrivint mails amb ell, mira per passar el rato...
colla de frikis informàtics!!!!
aish

Unknown ha dit...

No te quejes Oscar, todos sabemos que disfrutas como un enano, haciendo tus configuraciones y tus scripts en perl y demás lenguajes exóticos... ;-)

Palante nanooooo, pronto Taipei será español...bé, perdoneu, català.
Fins ara wuapu!!!